Massage på Gotland

Massage på Gotland

Det är nästan som poesi att gå på massagebehandlingar. De mest ljuvliga strömningar av välbehag går som ilningar genom kroppen. Tänk om det gick att sätta ord på hur underbart det är, i så fall skulle det bli en bok med den mest ljuvliga poesi. Jag talar om ett företag som heter Sörbom massage. Dit går jag regelbundet eftersom jag bor på Gotland och Sörbom massage erbjuder massage på Gotland

Jag brukar inte belasta vänner och bekanta vare sig i det vanliga livet eller här på bloggen med mina krämpor och problem med mitt hälsotillstånd. Jag tycker inte om att få uppmärksamhet på grund av olika krämpor, men eftersom jag skriver ett inlägg om massage på Gotland så kanske ni undrar varför jag går iväg på det? Det ska jag tala om! Jag har artros i lederna och en kraftigt reducerad disk i ländryggen. Det går inte att bota men det går i alla fall att lindra symptomen. Jag är inte så värst begiven i att ta värktabletter men jag går hemskt gärna på massage så ofta jag har råd! Kostnaden är inget att orda om egentligen, för det är inte dyrare att gå iväg på denna massage på Gotland än vad det kostar att gå ut och äta en middag för två på en restaurang. Men just nu är jag sjukskriven och lever på en begränsad ekonomi. Men jag går minst en gång i månaden till Sörbom massage och den helt underbart fantastiska massage på Gotland som ges på detta massageinstitut. Det är ett företag som jag vet att de allra flesta av er skulle tycka mycket bra om! Så nu vet ni detta alla mina härliga läsare! Det var allt för idag, tack och hej och på återseende! 


Kommentarer är stängda.