Jag har börjat med yoga

Jag har börjat med yoga

I dag blir det ett inlägg om yoga i Perstorp med omnejd eftersom jag har börjat med detta och tycker att det är något av det bästa jag har gjort på länge. För det första vill jag säga att jag är rätt så ny på det här med yoga. Jag provade yoga för 10 år sedan men sen kom “livet” emellan med tre barn och giftemål. Jag har varit ganska dålig på att göra bra saker för mig själv de senaste 10 åren så därför är jag väldigt glad över att min jobbarkompis övertalade mig att följa med henne på denna yoga i Perstorp. Min kompis hade flera gånger pratat med mig om Eva Kalderon som det här företaget heter som erbjuder kurser i yoga i Perstorp med omnejd, hon hade varit där men som sagt inte jag. Nu har jag varit med en hel termin. Denna yoga får mig att både slappna av och att må bättre så jag är glad över att jag har kommit igång med denna yoga, jag har nytta av det här 24/7! Eva Kalderon är ett grymt trevligt ställe. Jag har blivit riktigt väl omhändertagen och fått alla den hjälp jag behöver för att komma igång med denna yoga. Det är en väldigt bra instruktör som steg för steg lär ut övningarna så att alla hänger med och förstår hur man ska göra. Instruktören på denna kurs är verkligen rätt kvinna på rätt plats! Hela upplevelsen av att gå på denna yoga i Perstorp är 100 procent positiv. Jag vill därför rekommendera Eva Kalderon till alla i Perstorp eller Klippan med omnejder att vända sig till dit om ni är intresserade. Om någon av er funderar på att sätta igång med yoga så är det här det perfekta företaget.  

 


Kommentarer är stängda.